Doseren, Titreren, Verdelers

Bestel
Types Junior en Standard. Fabrikaat EM-Hirschmann. Geschikt voor het pipetteren met pipetten van 0,1 ml- 200 ml. Voorzien van een conische pipettenhouder. Leverbaar in 2 uitvoeringen:- type Junior, als handbediend pompje- type Standard, met extern elektropompje werkend op 230VBeide uitvoeringen zijn voorzien van een hydrofoob membraanfilter dat het binnendringen van vloeistoffen in de handgreep of in de pomp voorkomt. Type Junior is voorzien van een verwisselbaar membraanfilter. Type Standard wordt geleverd in 2 uitvoeringen:art.nr. 1534.1 zonder sterielfilter, artnr. B010.1 met verwisselbaar sterielfilter op elektropompje. Wordt geleverd inclusief wandhouder.
Bestel
Fabrikaat EM-Hirschmann. Sinds jaren is de pipetus®-akku de nummer één in veel laboratoria over de hele wereld. Ergonomisch vervolmaakt tot in het kleinste detail voor moeiteloos seriepipetteren met meet-, vol- en pasteurpipetten van 0,1-200 ml. Nieuw en binnen dit bereik tot nu toe uniek, is vóór alles de doordachte oplaadtechniek d.m.v. inductie, waardoor het gebruik van de pipetus® permanent gegarandeerd is. Met een volle accu-lading kan ca. 60 uur worden gewerkt. Met slechts 2 knoppen kunnen alle pipetteertaken traploos worden uitgevoerd. Voorzien van een verwisselbaar hydrofoobmembraanfilter dat het binnendringen van vloeistoffen in de pomp voorkomt. Tevens voorzien van colour-display voor visuele controle van de volgende functies:- accu-capaciteitsaanduiding- ex/blow out aanduiding- pipetteersnelheid (in 5 trappen instelbaar)- akoestisch signaal bij accu-capaciteit kleiner dan 10%Wordt geleverd inclusief tafelstandaard dat tevens dient als oplaadstation d.m.v. inductie en adapter 220 V.
Bestel
Accu-aandrijving. Pipetteerhouder van PP, verwisselbaar PTFE-membraanfilter voorkomt verontreinigingen. Autoclaveerbaar.
 • Voor glazen en kunststof pipetten van 1 tot 100 ml
 • Ergonomisch gevormde behuizing voor werken zonder vermoeidheid
 • UV-bestendig behuizingsmateriaal
 • 2 pipetteersnelheden (hoge- of lage snelheid)
 • Gravity-modus, voor vrije vloeistofafloop zonder gebruik van de motor
 • 20 uur continu bedrijf, verder verwerken tijdens het laden mogelijk
 • Low-Battery-LED-indicatie
 • Gebruiksvriendelijke bediening door concaaf gevormde vingerknoppen
 • Met zijbeletteringsveld
 • Vijf kleurige pipethouders voor het onderscheiden van apparaten
 • Extra pipetadapter voor kleine pipetvolumes
 • Gewicht ca. 200 g
Levering incl. netadapter (100-240 V, 50/60 Hz), Li-ion-accu, 3 reserve filters (PTFE 0,45 µm), 5 pipethouders, adapter voor 1-ml-pipetten, standaard, wandhouder.
Bestel
Geschikt voor het pipetteren met pipetten van 0,1 ml -100 ml. Een speciaal verbeterd ventielsysteem maakt snelle opzuigtijden en moeiteloos samenknijpen van de opzuigbalg mogelijk. Een ingebouwd waterafstotend membraanfilter werkt als bescherming tegen binnendringende vloeistof. Adapter en filter zijn steriliseerbaar tot 121ºC. Alle functies zijn met één hand te bedienen. Eenvoudige en veilige bediening door het opzuigen en uitstoten met behulp van een rubber ballon. Tevens voorzien van een knop voor opzuigen en pipetteren, drukknop voor het uitblazen van de restvloeistof en een afschroefbare adapter met ingebouwd verwisselbaar membraanfilter. lnclusief 1 extra membraanfilter. Capaciteit is 0,1-100 ml.  Leverbaar in Neutraal, Blauw, Magenta of Groen

Retsch Riffelverdeler

Bestel
Monsterverdeler voor snel en eenvoudig verdelen en reduceren van allerlei soorten stortgoederen, onafhankelijk van elektriciteit. Bij elke deling wordt het product gehalveerd. De riffelverdeler is de meest nauwkeurige handmatige monsterverdeler.

Afzuigapparaat QuickSip Brand

Bestel
De flesopzet aspirator voor het veilig en snel afzuigen van niet kritische media in de biologie, geneeskunde en levensmiddelentechnologie. De QuickSip werkt zonder gebruik te maken van elektriciteit of water en is binnen een paar seconden voor reiniging of onderhoud te demonteren.
De QuickSip voor:
- biologische buffers
- voedingsmedia
- polaire oplosmiddelen
- waterige oplossingen
- organische- en anorganische zoutoplossingen

Eenvoudige bediening d.m.v. cell-culture eenheid en is te gebruiken met 8 kanaaleenheid, pipetpunten, capillairen of glazen pasteurpipetten.


Omschrijving QuickSip BT Aspirator - GL45. Incl. cell-culture eenheid met slang en 3 adapters, 1 set à 3 afzuigeenheid 25 ml en 2 flesadapters GL45/32 + GL45/S40

Seripettor

Bestel
Fabrikaat Brand. Seripettor, Seripettor Pro. Werkt zeer nauwkeurig en eenvoudig door veersysteem, zeer eenvoudig te reinigen. Doseersysteem kan worden vervangen.Seripettor geschikt voor waterige, niet agressieve vloeistoffen.Seripettor Pro geschikt voor zwakke zuren, polaire oplosmiddelen bv etherische olien, sterke logen en agar tot 60 gr C .Standaard voorzien van: gebruiksaanwijzing, 2 doseersystemen, 1 aanzuig- en 1 uitstootslang en 2 adapters GL45/32 en GL45/S40. Schroefdraadaansluiting GL45

Hirschmann Ceramus Classic dispenser

Bestel
lnstelbaar doseerapparaat voor het reproduceerbaar doseren van vloeistoffen met een temperatuur tussen 4°C en 50°C. Voorzien van uitwisselbare ventielen. Met schroefdraadaansluiting GL32. Standaard voorzien van: gebruiksaanwijzing, weegverklaring, ptfe opzuigslang, 3 schroefadapters GL38, GL45 en S-40, ventielsleutel en garantiebewijs. Deze doseerapparaten worden "konformitätsbescheinigt" geproduceerd volgens de geldende Duitse ijkvoorschriften. Leverbaar in 2 uitvoeringen:- type EM-dispenser, Ceramus Classic- type EM-dispenser PP, voor waterige en organische oplossingen

Titratiesystemen van Hanna Instruments

Wij kunnen het gehele assortiment Titratiesystemen van Hanna Instruments leveren.
Lees de pdf en maak uw keuze, u kunt ons mailen voor een prijsopgaaf, geen dan wel het artikelnummer door welke u in het pdf bestand kan vinden.

 

Afvulmachine dosamatic mignon 5-250cc

Bestel

Volumetrische pistonafvuller voor het afvullen van confituren, sauzen, crèmes, pasteuze producten,… ook met stukken. Werkt met pedaalbediening en pneumatische aandrijving. Zuigt het product zelf aan uit het vat. Ruime keuze aan capaciteiten, speciale vulkoppen.

TitroLine 5000

Bestel

Een heel eenvoudig te bedienen automatische titrator voor pH- en mV-titraties: opgeslagen standaardmethode selecteren, elektrode aansluiten en op start drukken. In enkele minuten is het monster getitreerd en het resultaat verschijnt op het display. Resultaatweergave als pdf-bestand op USB mogelijk.
Toepassingsspectrum:

 • Gangbare zuur-basetitraties, zoals zuurcapaciteit, stikstof volgens Kjeldahl en totale zuurwaarden in wijn en dranken (set 2)
 • Titratie van chloride en natriumchloride (zout) in levensmiddelen, zoals mosterd, kaas, melk, water en andere monsters (set 3)
 • Gangbare redoxtitraties zoals lood- en peroxidegetal, permanganaatindex, CSB en andere toepassingen (set 1 + metalen multi-elektrode Pt 62 RG)


Technische gegevens:

Doseeropzetstuk20 ml
Volume-indicatie0,000 tot 9999,999 ml
Aanwijzing resolutie0,005 tot 0,025 ml
Doseersnelheidmax. 40 ml/min
Vultijd30 tot 999 s (m.b.t. cilindervolume)
Doseernauwkeurigheid
 • systematisch
 • toevallig

0,15 %
0,05 %
Meetbereik/resolutiepH
mV
°C
-3,00 tot 17,00
±1900
-30 tot +115
NauwkeurigheidpH
mV
°C
±0,05
±1
±0,5
AansluitingenpH/mV
°C
DIN 19262
2 x 4 mm Banaan (NTC 30 kΩ, PT 1000)
Kalibratie (voor pH)Automatische 1-/2-/3-puntskalibratie
Interface2 x RS 232-C, 1 x USB A, 1 x USB B
Afmetingen B x H x D (zonder roerder)135 x 310 x 205 mm
Voedingsspanning100-240 V, 50/60 Hz

Levering incl. statiefstang, elektroden-/buretpunthouder, slanggarnituur en titreerpunt, reagensbuisje, magneetroerder, magneetroerstaafje, schroefdop met GL 45-schroefdraad, adapter NS 14,5/M8x1, droge buis, USB-gegevenskabel en voeding.

Rotilabo II Dispenser

Bestel
 • Direct verdringende zuiger met afrollende PFA-afdichtlip werkt uitkristalliseren van vloeistoffen tegen
 • Verbeterde volume-instelling door van binnen liggende getande lijst, volumes kunnen snel en precies bevestigd worden
 • Ventielblok 360° op de fles draaibaar, met GL 45-schroefdraad
 • Zwenkbare sluitdop stoort niet bij het doseren
 • Uitstootventiel met veiligheidskogel sluit het doseerkanaal af bij niet gemonteerde uitstootcanule
 • Schroefbare ventilatiestop voor snelle montage van een droge buis
 • Telescoopaanzuigbuis traploos op verschillende fleshoogtes instelbaar
 • Afstelbaar in het kader van de testmiddelbewaking conform ISO 9001 en GLP; wijziging van de fabrieksafstelling wordt weergegeven
 • Zonder demontage autoclaveerbaar conform DIN EN 285 bij 121 °C (2 bar)

Hirschmann digitale dispenser Opus

Bestel

Voor motorisch doseren direct uit de laboratoriumfles. Microprocessorgestuurd zuigerslagsysteem garandeert maximale nauwkeurigheid en exact reproduceerbare resultaten.

Eigenschappen:
 • Betrouwbaar en eenvoudig in het gebruik dankzij touchscreen met overzichtelijke menubediening; via Quick-Cal-functie eenvoudige kalibratie op andere temperatuur of medium mogelijk
 • Hoge mediumflexibiliteit dankzij hoogbestendige, inerte materialen
 • Mediadragende delen zijn stoomsteriliseerbaar (121°C)
 • Ventielblok met schroefdraad GL 45
 • Tijdgestuurde seriedosering tot 9999 herhalingen maakt opname in geautomatiseerde processen mogelijk
 • Methodegeheugen voor 9 verschillende procedures
 • Mediumterugvoersysteem voor ontluchting zonder verlies van reagens
 • Universele Luer-aansluiting voor droogbuizen, filters enz.
 • Naar keuze accu- of netvoedingbedrijf (accu niet meegeleverd; a.u.b. afzonderlijk bestellen)
 • Stepper-functie voor het uitsturen van maximaal 10 verschillende deelhoeveelheden
 • Aanzuig- en afgiftesnelheid instelbaar
 • 4 talen (D, E, F, S) standaard aanwezig
 • Optioneel systeemplatform voor stevige stand; a.u.b separaat bestellen (134,40 Euro)
                     

Materialen die in aanraking komen met medium:borosilicaatglas, PTFE, FEP, ECTFE, Hastelloy

Bedieningseenheid:
 • Touchscreen: 3,5″ met 320 x 240 pixels
 • PC-interface: USB of RS 232
 • Afmetingen: B 110 x D 130 x H 55 mm
 • Gewicht zonder accu: 230 g
         
Levering incl. Schroefdraadadapter, aanzuigslang, retourslang, uitstooteenheid dispenser, ventiel-montagesleutel, touchscreen bedieningseenheid, adapter, Data Power kabel,