Hygrometrie

Luchtvochtigheidsmeter, Hygrocheck

Hanna Instruments
Bestel

De Hygrocheck verzorgt binnen enkele seconden een nauwkeurige meting van de relatieve luchtvochtigheid. De beschermkap van de sensor is voorzien van spleten. Bescherming en optimale luchttoevoer zijnzo gegarandeerd. Samen met het ergonomische design, de ster ke constructie, en het duidelijk afleesbare display, een waardevol instrument. Enkele toepassingsgebieden: bibliotheek, archieven, kassen, clean rooms en plaatsen waar relatieve luchtvochtigheid een belangrijke parameter vormt.

Meetbereik: 10,0 tot 90,0%RH
Afleesbaarheid: RH0,1%

 

Hanna HI9565 Thermo-Hygrometer

Bestel

De HI 9565 is een nieuwe draagbare thermo-hygrometer ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in ruwe omgevingen en slechtverlichte gebieden. Naast RH en temperatuur, zal HI 9565 het dauwpunt tonen met één druk op de toets. Het dauwpunt toont de aanwezigheid van waterdamp in de lucht aan bij een bepaalde temperatuur. Met deze eigenschap laat HI 9565 handige en snelle omgevingscontrole toe, waar een gecontroleerd microklimaat noodzakelijk is, zoals serres, musea, stofvrije kamers en laboratoria.

Hygrometer vlg Mason

Bestel

Masons wet and dry bulb hygrometer for measuring relative humidity. Yellow plastic housing complete with wick, water reservoir and a % relative humidity table.