Smaakstoffen

Smaakstoffen/Aroma's 30ml

Bestel
Te gebruiken als geur- of smaakstof
GEBRUIK: geschikt voor levensmiddelen in kleine dosering 0,5-1,0 g / kg (of geldende wetgeving)Opslag: 10-20 graden C in goed gesloten verpakking2 jaar houdbaar in ongeopende verpakking

LorAnn's Candy Flavoring oil, 3ml (1 dram bottle)

Leeners
Bestel

Unlike standard flavoring extracts, LorAnn’s super-strength, gourmet flavoring oils are highly concentrated, non-alcoholic, and unsweetened.  Don’t let the tiny bottles fool you, a very small amount of oil is packed with flavor and aroma.

• Perfect for hard candy making 
• Ideal for candies, candy centers, fondants, frostings, fudges.  Most flavors can be used in chocolate.
Intense flavor adds a punch to your baked good recipes too!

Natuurlijke extracten Alcoferm

Bestel
Natuurlijke extracten, voor likeurbereiding, of te gebruiken als smaakversterker in wijnen, bieren en levensmiddelen. Ieder flesje is voorzien van een likeur-recept.

dosis 100 ml voldoende voor 
 1 % 10,0 l
 2 % 5,0 l
 4 % 2,5 l
 5 % 2,0 l

Likeurextracten Lick, 20ml

Bestel
Voldoende voor 1 liter likeur. Recept bijgeleverd.

Met de natuurlijke aroma’s van Lick maakt u zelf uw sterke dranken en likeuren tegen de helft van de winkelprijs. Extracten voor particulieren, ambachtsmensen en professionelen. Alle producten worden bereid uit natuurlijke fruit- en plantenextracten en bevatten geen chemische kleurstoffen of bewaarmiddelen. U kan de LICK-aroma’s ook volledig volgens uw fantasie en creativiteit in culinaire bereidingen gebruiken zoals desserts, gebakjes, yoghurts, enz.

Bereid het zelf:
Elke flacon met extract (20 ml) wordt geleverd met een volledige gebruiksaanwijzing. Gemengd met water, pure alcohol (90/96°) en suiker (of voor diabetici die fructose mogen innemen – 75% van de aangegeven suikerhoeveelheid), kan u met een LICK-flacon een likeur maken die volledig vergelijkbaar is met deze die u in de winkel koopt. Een bijkomend voordeel is dat u het suiker- en alcoholgehalte kan aanpassen aan ieders smaak en wens. Om een likeur met een lager alcoholgehalte te maken, vermindert u de aanbevolen hoeveelheid pure alcohol en voegt u er wat water aan toe. Uw drank smaakt dan net zo lekker, maar bevat alleen minder alcohol. Met slechts 1 liter pure alcohol kan u maar liefst 3 liter LICK-likeur maken, en zelfs meer indien u kiest voor een lager alcoholgehalte. Uw bereide drank laat u best ongeveer 8 dagen rusten. De rijping van een likeur maakt haar tot een ware godendrank.

Likeurextracten Lick, 20ml

Bestel